Saturday, January 5, 2019

Sačuvaj me bože dosadnih ljudi



    Neki su ljudi dosadni ko smrt. Jesu! Pričaju brate, melju nešto a što god da pričaju sranje, nula, mačku o rep, niškoristi, nišzanimljivosti. Imaš dojam pa da ti prepričaju i najsmiješniji vic na svijetu, da bi gorko zaplakao. Normalnog sugovornika gledam u oči, tako sam odgojen, to mi se jednostavno čini normalno i  ne volim baš pričati sa osobom koja stalno vrluda očima. Kad tako šta primjetim odmah završavam razgovor i kraj. Ta tema tom sugovorniku nije zanimljiva i nema tu ljutnje. Ali kad JA razgovaram sa takvom osobom, ma koliko bio pristojan, a baš znam bit pristojan kad hoću, a nepristojan također kad hoću, bogami postajem pravi vrludaš. Odjednom se počnem češkati po bradi, nešto me ko svrbi… Gle, neki list mi se prilijepio za đon od cipela! Svašta! Di sam to pokupio!?! Okrećem mobitel u ruci ko nervozni pušači kutiju cigareta pa mi ispadne iz ruke… Sjetim se da crno ispod nokta davno već nisam očistio, a i ono žuto iz uveta kao da baš sad izlazi pa me svrbi. Uh kako dobra guza prošla... Ne vidim ju više…Sranje!  Opet sam za stolom… Uf, sve mi smeta.  On samo priča i priča a mene boli klinac za njegove svakidašnje jadikovke. Istina, koji put kimnem  glavom, napravim onaj nc,nc, nc, jer to znači da se kao suosjećam s njegovim problemom. Bijeg!

Ja:„Joj, ostani na kojoj si, baš je zanimljivo al' moram u wc. „

Odlazim tamo i izurlam se i koji put lupim glavom o možda i popišane pločice. Šta da radim? Pa ubit će me s pričom?!? I onda mi pada fantastična ideja na pamet…

 Sjedam za stol a on me pita:

On: „Di sam ono stao?  „

Ja:„Joj mozak mi zablokiro, ne mogu se sjetit'. „

On:„Ma nema veze, ispričat ću ti ispočetka.“

Ja: Užas!Ne mogu mu reći da nastavi od… kad nisam ništa slušao k vragu i sve!

„Neprimjetno“ gledam na sat… isuse, ovo je kao na satu biologije kod pok. Martina Miletića. Sekunde su minute, a minute su sati!!! On i dalje priča, priča… Nikad kraja… Počinjem se znojiti po čelu kao kad te tjera srat' a nemaš di.

 Energija mi pada, čini mi se da mi pada i šećer a… i čini mi se šećeru, sitna greška u kompjuteru.

  Pred očima iskaču poruke:


"Your system running low on virtual memory!"

"Low disc space on disc C!" 

  Za trenutak se vraćam u stvarnost i primjećujem paučinu na stropu u ćošku… Pa ove čistačice uopće ne čiste…  znaju li one kako je teško danas dobiti plaćen posao čistačice? Svrbi me noga… Hlače su mi se malo pokidale ispod jaja, a valjda sam ih proprdio. A i nije to materijal ko nekad. Sve iz Kine u klinac! Gledam po stolu, konobar nije očistio pepeljaru od gostiju što su bili prije nas. Tanka, dugačka napola popušena Eve cigareta i tragovi ruža na opušku… Pitam se, ko li je to pušio?

On: „I, šta ti kažeš na to, da prihvatim ili ne?“

On: Kiki!

Ja: A? Šta?

On: „Pa da prihvatim to ili ne?“

Ja: „Pa ne znam šta bi ti rekao stvarno. I kad sagledam sve aspekte što si ih koncizno iznio o tvom slučaju, ne mogu preuzeti tu odgovornost da ti moje mišlj“

Tu tu ru tuuu, tu turuuuu. Tu tu ruTUUU, tu tu rutuTU TU!

Pjesma Johna Williamsa iz Indiane Jonesa, zvoni mi mobitel! Fala Isukrstu! (U wc-u sam kumu poslao poruku da me nazove za pet minuta.)

Ja: „Božica! Da, da, odmah? Al' s frendom sam, nema smisl… Da, da, kontam. Dobro, evo dolazim odma'. „

Ja: „Ej, sorry!  Kum me zvao, moram mu ić' nešto pomoć '. Gori mu.  „

On: „Ako trebam i ja, nije problem? „

Ja: „Ma neee! To ti je posao za jednog prevelik, za dvojicu taman, a trojica bi se dosađivala. „ Mislim si, ako si ti treći dosađivali bi se kako god okreneš.

On: „Kad se vraćaš, 'oćemo se naći poslije? Aj' nazvat' ću te ja poslije.“

Ja: „Ma, ne moraš ti mene zvat', ja ću tebe nazvat' kad završimo ako uopće stignemo danas.“





 Ako uopće stignemo ikad.





Božica!



29 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prije nekoliko tjedana vidio sam ovdje komentar o dr. Agbazari i odlučio sam ga kontaktirati prema uputama, zahvaljujući ovom čovjeku što mi je pružio radost kako sam želio. Slijedio sam upute koje je on dao da vrati mog ljubavnika koji me je ostavio i djecu već 3 godine, ali zahvaljujući dr. Agbazari jer su mi se vratili zauvijek i sretni smo zajedno. molimo vas da ga kontaktirate za pomoć ako imate problema u vezi putem e-pošte na: ( agbazara@gmail. com ) ILI putem WhatsAppa na: ( +234 810 410 2662 ). I svjedočite sami.

      Delete
  2. Mara15. фебруар 2019. 09:59
    Belma je zena koja je mnogo uspesna,zivi skromnim zivotom ali sa svojim sposobnostima mogla bi i bolje
    Ne zeli da se oglasava niti da se siri prica o njoj
    Ali ja zelim da joj pomognem kao sto je ona meni
    Ima 60 godina, rodjena je polu mrtva ali ko zna zasto je to dobro
    Sada ima dar koji bi svako pozeleo da ima
    Svaki problem koji je neresiv ona resi .
    Nisam verovala , kao ni vi mozda dok citate ovo
    Ali samo treba da se uverite
    Imala sam tezak zivot , ali to sad nije ni bitno
    Samo zelim da kazem i da se na ovaj nacin obratim svima
    Ljudi, stvarni je uspesno
    Mozete doci do nje i licno ali evo vam kontakt preko vibera i vacapa +385976175498

    ReplyDelete
  3. Mara15. фебруар 2019. 09:59
    Belma je zena koja je mnogo uspesna,zivi skromnim zivotom ali sa svojim sposobnostima mogla bi i bolje
    Ne zeli da se oglasava niti da se siri prica o njoj
    Ali ja zelim da joj pomognem kao sto je ona meni
    Ima 60 godina, rodjena je polu mrtva ali ko zna zasto je to dobro
    Sada ima dar koji bi svako pozeleo da ima
    Svaki problem koji je neresiv ona resi .
    Nisam verovala , kao ni vi mozda dok citate ovo
    Ali samo treba da se uverite
    Imala sam tezak zivot , ali to sad nije ni bitno
    Samo zelim da kazem i da se na ovaj nacin obratim svima
    Ljudi, stvarni je uspesno
    Mozete doci do nje i licno ali evo vam kontakt preko vibera i vacapa +385976175498

    ReplyDelete
  4. Zelim se zahvaliti zeni dami kraljici Renati koja mi vratila zenu porodicu i unela mi harmoniju u dom...sada i mojim kumovima radi...evo broja akom nekom treba...+385923813830 viber wcp

    ReplyDelete
  5. Zelim se zahvaliti zeni dami kraljici Renati koja mi vratila zenu porodicu i unela mi harmoniju u dom...sada i mojim kumovima radi...evo broja akom nekom treba...+385923813830 viber wcp

    ReplyDelete
  6. Imala sam velikih problema za koje nisam mogla naci resenje😣 drugarica mi je preporucila jednu divnu gospodju koja je njoj spasila vezu.Pozvala sam gospodju ispricala joj za moj problem i verujte mi za kratko vreme moji problemi su nestali gospodjim kontakt-viber je +38164 36 71 759

    ReplyDelete
  7. Ovim putem vam zelim preporuciti zenu koja je pravi Andjeo na zemlji sa Bozijim darom pomogla je mnogima ukljucujuci imene i moje ogromne probleme pomocice i vama da se resite muka.Ako imate ljubavnih problema veoma brzo vraca voljenu osobu imate porodicnih problema efikasno i za kratko vreme vas problem ce nestati.Imate osecaj da ste pod depresijom tu je da vam pomogne.Otklanja sve vrste ptoklectva,nagaza,uroka.Skida crnu i izradjuje amajlije za vas i vaš dom,ljubav,napredak i srecu.Dolazi na vasu adresu gde god da se nalazite.Od kako ja gospodja posetila moj dom i ocistila ga od zla sve mi je krenulo na bolje!!!
    Ako imate bilo kakav problem imate moje iskrene pohvale i preporuke od srca zato cu sa rodoscu da sa svima podelim njen kontakt-viber+38161 22 47 286

    ReplyDelete
  8. Ako ste u bilo kakvom problemu neznate kako i kome vise da se obratite izvarani ste na svaki moguci nacim.Sto naravno hocu da kazem i za mene jako puno puta sam prevaren i verujte vise sam digao ruke od svega aliii cuo sam za jednog gosposina Jovana da je stvarno 100% efikasan i brz u svom poslu nisam imao sta da izgubim osim sto sam mu dao podatke sve je sam poceo da prica verujte mi poceo sam da se jezim od glave do pete i onda sam se uverijo da stvarno postoji neko ko moze da mi pomogne.Tako je i bilo za veoma kratko vreme gospodin Jovan mi je vratijo porodicu i s'toga cu rado dati njegov kontakt-viber +38161 22 17 864

    ReplyDelete
  9. Zdravo ja bih htela da se zahvalim jednoj Mihaeli koja mi je mnogo pomogla u vezi moje bolesti.. imam 3 dece koji nisu mogli da mi pomognu nikako i trazili smo resenje na sve strane.. jedan moj sin je nadao nju na netu. da pomaze u vezi.. Bolesti.. ljubavi ... finansijski problema. urokai crne magije.. mnogo mi je pomogla neka pomogne i vama ako imate bilo koji problem.
    +381 60 31 01 161 Viber

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zdravo ja bih htela da se zahvalim jednoj Mihaeli koja mi je mnogo pomogla u vezi moje bolesti.. imam 3 dece koji nisu mogli da mi pomognu nikako i trazili smo resenje na sve strane.. jedan moj sin je nadao nju na netu. da pomaze u vezi.. Bolesti.. ljubavi ... finansijski problema. urokai crne magije.. mnogo mi je pomogla neka pomogne i vama ako imate bilo koji problem.
      +381 60 31 01 161 Viber

      Delete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. Zelim JAVNO DA SE ZAHVALIM IVANI KOJA MI SPASILA BRAK BILA SAM NA IVICI KONCA BRAK DECA POSAO MA HAOS...JA SE PROPILA ODJEDNOM MI ZIVOT PAO U VODU...DOK KUMA MOJA NIJE PRIMETILA STA SE SAMNOM DOGADJA...POZVALA JE GOSPODJU DAMU I KRALJICU KOJA ME DIGLA IZ MRTVIH...SADA SAM SRECNA I ZADOVOLJNA I VEOMAAA SRECNA..OSTAVICU NJEN BROJ AKOM NEKOME TREBA...+385923700580 VIBER WCP.

    ReplyDelete
  12. Zelim JAVNO DA SE ZAHVALIM IVANI KOJA MI SPASILA BRAK BILA SAM NA IVICI KONCA BRAK DECA POSAO MA HAOS...JA SE PROPILA ODJEDNOM MI ZIVOT PAO U VODU...DOK KUMA MOJA NIJE PRIMETILA STA SE SAMNOM DOGADJA...POZVALA JE GOSPODJU DAMU I KRALJICU KOJA ME DIGLA IZ MRTVIH...SADA SAM SRECNA I ZADOVOLJNA I VEOMAAA SRECNA..OSTAVICU NJEN BROJ AKOM NEKOME TREBA...+385923700580 VIBER WCP.

    ReplyDelete
  13. Renata je zena koja je mnogo uspesna,zivi skromnim zivotom ali sa svojim sposobnostima mogla bi i bolje
    Ne zeli da se oglasava niti da se siri prica o njoj
    Ali ja zelim da joj pomognem kao sto je ona meni
    Ima 60 godina, rodjena je polu mrtva ali ko zna zasto je to dobro
    Sada ima dar koji bi svako pozeleo da ima
    Svaki problem koji je neresiv ona resi .
    Nisam verovala , kao ni vi mozda dok citate ovo
    Ali samo treba da se uverite
    Imala sam tezak zivot , ali to sad nije ni bitno
    Samo zelim da kazem i da se na ovaj nacin obratim svima
    Ljudi, stvarni je uspesno
    Mozete doci do nje i licno ali evo vam kontakt preko vibera i vacapa
    +385923813830

    ReplyDelete
  14. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ReplyDelete
  15. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ReplyDelete
  16. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ReplyDelete
  17. Zahvaljujuci jednoj zeni iz Srbije moj muz i ja smo zajedno, i sada smo jedna srecna porodica. Zaista vam recima ne mogu opisati srecu koja vlada mojom kucom ! On je tu. mislila sam da je to nemoguce. Ljudi ko nima istih problema neka joj se javi slobodno , topla preporuka +381629770866

    ReplyDelete
  18. Zahvaljujuci jednoj zeni iz Srbije moj muz i ja smo zajedno, i sada smo jedna srecna porodica. Zaista vam recima ne mogu opisati srecu koja vlada mojom kucom ! On je tu. mislila sam da je to nemoguce. Ljudi ko nima istih problema neka joj se javi slobodno , topla preporuka +381629770866

    ReplyDelete
  19. Zahvaljujuci jednoj zeni iz Srbije moj muz i ja smo zajedno, i sada smo jedna srecna porodica. Zaista vam recima ne mogu opisati srecu koja vlada mojom kucom ! On je tu. mislila sam da je to nemoguce. Ljudi ko nima istih problema neka joj se javi slobodno , topla preporuka +381629770866

    ReplyDelete
  20. Zahvaljujuci jednoj zeni iz Srbije moj muz i ja smo zajedno, i sada smo jedna srecna porodica. Zaista vam recima ne mogu opisati srecu koja vlada mojom kucom ! On je tu. mislila sam da je to nemoguce. Ljudi ko nima istih problema neka joj se javi slobodno , topla preporuka +381629770866

    ReplyDelete
  21. Zahvaljujuci jednoj zeni iz Srbije moj muz i ja smo zajedno, i sada smo jedna srecna porodica. Zaista vam recima ne mogu opisati srecu koja vlada mojom kucom ! On je tu. mislila sam da je to nemoguce. Ljudi ko nima istih problema neka joj se javi slobodno , topla preporuka +381629770866

    ReplyDelete
  22. Zahvaljujuci jednoj zeni iz Srbije moj muz i ja smo zajedno, i sada smo jedna srecna porodica. Zaista vam recima ne mogu opisati srecu koja vlada mojom kucom ! On je tu. mislila sam da je to nemoguce. Ljudi ko nima istih problema neka joj se javi slobodno , topla preporuka +381629770866

    ReplyDelete
  23. Zahvaljujuci jednoj zeni iz Srbije moj muz i ja smo zajedno, i sada smo jedna srecna porodica. Zaista vam recima ne mogu opisati srecu koja vlada mojom kucom ! On je tu. mislila sam da je to nemoguce. Ljudi ko nima istih problema neka joj se javi slobodno , topla preporuka +381629770866

    ReplyDelete
  24. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ReplyDelete
  25. Ovim putem zelim.da se zahvalim zeni dami i kraljici koja mi uspesno vratila porodicu obratite joj se ja sam joj veciti duznik njen broj viber wcp +381616418057

    ReplyDelete

  26. Zahvalna sam gospodji almini jer mi pomogla da ponovo zivim i da sam srecna sa svojom porodicom i decom evo broja viber wcp +381611567923

    ReplyDelete
  27. Prije nekoliko tjedana vidio sam ovdje komentar o dr. Agbazari i odlučio sam ga kontaktirati prema uputama, zahvaljujući ovom čovjeku što mi je pružio radost kako sam želio. Slijedio sam upute koje je on dao da vrati mog ljubavnika koji me je ostavio i djecu već 3 godine, ali zahvaljujući dr. Agbazari jer su mi se vratili zauvijek i sretni smo zajedno. molimo vas da ga kontaktirate za pomoć ako imate problema u vezi putem e-pošte na: ( agbazara@gmail. com ) ILI putem WhatsAppa na: ( +234 810 410 2662 ). I svjedočite sami.

    ReplyDelete