Thursday, September 5, 2019

Rugao se aman ja


    A sad malo o ružnim tipovima koji komentiraju pice.

Pa ti si u zadnjem postu Kiki komentirao pice, a ružan si.

Aaa ne, ja sam komentirao naviku debelih pica da ne jedu na feštama a nisam nigdje ni reko da su debele pice ružne. Jebi se!

Aha, znači sviđaju ti se debele pice?

Neš me uvuć u tu raspravu.

A šta misliš da ženske nas muške zovu kuce?

Ma nek me zovu kako žele, uostalom da budem iskren, što inače i nisam, izraz pica sam prvi put čuo od svoje seje, a ona je ne bi vjerovao žensko.

I to te kao sad opravdava da budeš nekulturan, ajd dobro.
          Ali čekaj, seja ti je pica koja je pice zvala pice?!?

Eto, sad si ih i ti nazvao picama. Nisi rekao da je seja ženske zvala pice. Ma goni se puritanac jedan!

Ok, a za sebe misliš da si lijep i da si fit pa da imaš pravo komentirati debele ženske?

 Gle, ono šta ja mislim za sebe je nebitno, a i ono što drugi misle o meni je također nebitno. Uostalom, ja nikome ne branim da piše blog o mojoj ružnoći. Bitno je samo da bude zanimljivo napisano.

Aha, ti smatraš da ti zanimljivo pišeš? Pitaj to debele pice paš viit šta će ti reć'.

A da pitamo mršave?

     No dobro, ova rasprava sa mojim valter flegom ko i obično ne vodi nigdje, dakle danas ću se narugati tipovima koji se izruguju picama ali ne tim debelim iz prošlog posta nego općenito.

Znači samo se sebi neš narugati.

Ok, kad se budem rugao tipovima koji žive sa mamom sa 45 godina, ja ću si bit prvi na tapeti. Zadovoljan?

Pošteno!

    Jedne prilike ti sjedim ja sa frendom na piću. Prolazi ženska svojih 46 godina, izgleda u najmanju ruku kao odlično držeća tridesetogodišnjakinja. Lik ju skuži i kaže: Pogledaj ju, nekoć je bila predobra, a sad se sva nešto otromboljila. Ona se otromboljila? Di? Bog te mazo. Sve bi imalo mooožda smisla da lik na nešta liči. Što bi se reklo, ne bi na njega bicikl naslonio.

Dok nisi radio kod Ljubasa nisi nikad spomenuo bicikl u postu. Ahahaha!

Dobro, jest da prodajemo i nogare al nisam zbog firme sad spomenuo naslanjanje bicikla i nisam to rekao da naglasim da prodajemo nogare. De ćuti, pobjeć će mi misao.

     Od kad ga ja znam nije nikad nešto posebno ni izgledao, a danas da ne pričam ali smatra se prozvanim da komentira žensku ljepotu. Ljepota je dakako i prolazna a i relativna i treba je promatrati i u kontekstu godina. Ne želim reći da tip koji nije lijep nema pravo komentirati žensku ljepotu ali zvuči doista apsurdno i neprikladno.
Parkiraš svog fiću i sjediš na terasi i ispijaš kavu i nailazi novi mercedes i ti kažeš:

Ma nije mi baš nešta ova mečka. JA da imam para, JA si to ne bi nikad kupio.
Frend, ni nemaš para, a i šta bi ti kupio kad bi bi bio dobro uhljebljen, nikog ni ne zanima. Ono što očigledno misliš je da imaš oko za lijepo a po čemu ti to sudiš? Ko ti je dao to odlikovanje? Deder nam pokaži!

 Pa komentari tipa: 
Skuži je uopće nema sise!

A frajer ima četvorku?!?

Vidi što ima stomak!

A lik nije vidio uživo svog pišu najmanje dvaest godina. Ogledalo ne računam. O majko mila!!!

  Ajmo dečki prvo vako, prije no što se osjetite prozvanim da komentirate ljepši spol, odete prvo pred ogledalo pa kažete: Ogledalo, ogledalce, jesam li ja ikad bio lijep pa kad s one strane čujete: Buhahaha! Sjedite di ste, ni za di ste niste i okanite se suvišnih komentiranja žena kakve nikad gole niste vidjeli ni na porn hubu i odite kući i poljubite vaše žene u prkno što su uopće s vama.

 Sljedeći post će bit o debelim picama koji se rugaju ružnim tipovima dok se ovi rugaju picama koje su se „otromboljile“. Nakon toga slijedi : „Povratak otromboljenih pica“ pa „ Povratak ružnih tipova II“

De dosta više s tim!

Amen!



1 comment:

  1. Ovim putem zelim.da se zahvalim zeni dami i kraljici koja mi uspesno vratila porodicu obratite joj se ja sam joj veciti duznik njen broj viber wcp +381616418057

    ReplyDelete